پس از آن، مواد کامپوزیت رزینی روی سطح باندینگ قرار میگیرد و با تابش نور لیزر، پیوند بین مواد باندینگ و کامپوزیت برقرار و سفت میشود. این فرایند منجر به ایجاد دندانهایی با ظاهر طبیعی و استحکام بالا میشود.
برخلاف تصور برخی افراد، کامپوزیت به دندان طبیعی شما آسیبی نمیرساند. جنس کامپوزیت از ماده خمیرمانندی است که با یک نور آبی تثبیت میشود.
یکی از عوارض کامپوزیت دندان، میتواند آسیبپذیری دربرابر تغییر رنگ و لکهگرفتن با گذر زمان باشد؛ درحقیقت با گذشت زمان، ممکن است که کامپوزیتها رنگ گرفته و دچار غییرات رنگی شوند.
اصلاح لثه (در صورت لزوم): اگر لثهها نیاز به اصلاح دارند، این مرحله انجام میشود تا به بهبود ظاهر و سلامت لثهها کمک کند.
در صورت اصرار بر انجام این درمان، بهتر است در سهماهه دوم بارداری (ماههای چهارم تا ششم) انجام شود، زیرا جنین در این دوره به رشد کافی رسیده و داروهای مسکن برای او ضرری ندارند.
انتخاب برند مناسب میتواند تاثیر قابل توجهی بر نتیجه نهایی و دوام کامپوزیت دندان داشته باشد.
در صورت عدم رعایت بهداشت دهان، پوسیدگی دندان ممکن است رخ دهد.
منجر به زیبا و یکدست شدن طرح لبخند می شود (به دلیل همرنگ بودن آن با سایر دندان ها).
کامپوزیت یک راه حل متداول و موثر برای ترمیم دندانهاست، اما ممکن است برای برخی افراد مناسب نباشد. برای مثال در موارد آسیب دیدگی شدید دندان که ترمیم با کامپوزیت کارآمد نباشد، افراد به روشهای درمانی دیگر نظیر ایمپلنت دندان نیاز دارند.
این کامپوزیتها برای ترمیم دندانهای جلویی و مواردی که نیاز به زیبایی بالا دارند، استفاده میشوند.
ممکن است شما هم درباره این موضوع شنیده باشید که کامپوزیت میتواند باعث جلو آمدن دندانها شود. در واقع یکی از عوارضی که ممکن است پس از انجام این نوع درمان دندانپزشکی برای برخی افراد پیش بیاید، جلو آمدن غیرطبیعی دندانهاست.
البته، برخی از افراد ممکن است در طول درمان احساس فشار یا ناراحتی خفیفی داشته باشند، اما این معمولاً به دلیل وجود مواد درون دهان و فرایند چسباندن کامپوزیت است، نه به خاطر درد شدید.
از کامپوزیت دندان برای رفع نواقص جزئی دندانها، پرکردگی و اصلاح فرم دندانها استفاده میشود.
استفاده از بیحسی: عدم استفاده صحیح از بیحسی موضعی میتواند منجر به درد در حین درمان شود. اگر بیحسی به درستی انجام نشود، بیمار ممکن است در حین شرایط کامپوزیت دندان کار احساس درد کند.
Comments on “کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟”